Navigationskurs hösten 2023 -

 

Anmälan stängd för denna gång.


Navigationskurs igen!

På önskemål från medlemmar och eftersom det nu var ett bra tag sedan sist så kör vi en Navigationskurs till hösten 2023. Vänta nu inte med att anmäla dig utan anmäl dig nu på stubben! Vi kommer ha plats för ca 15 personer. Utbildningen vänder sig i första hand till SBS medlemmar och dess besättningar, men denna gång erbjuder vi även Fiskarfjärden (FBK) plats då vi på detta sätt fyller ut de 15 platser vi har.  ;-)

Kursen består av tre kurstillfällen och ett tillfälle där du gör ett slutprov inför en examinator som lugnt och metodiskt går igenom provet med dig efteråt. Man kan lugnt säga att rättningen är välvillig. Alla kurstillfällen samt examination kommer ske i SBS Klubbhus (Gröna huset nere vid vattnet i SBS hamn).

Tillfällena du behöver ha koll på:

Torsd 26/10 kl 18-21
Torsd 2/11 kl 18-21
Lörd 4/11 kl 9-16 (medtag matsäck/ lunch)
Exam: Torsd 16/11 kl 18-20. Kostnaden för själva examinationen betalas på plats vid examinationstillfället.

Kursen är kompakt och intensiv, så du behöver komma på alla tre kurstillfällen. Skulle du missa ett kommer du behöva läsa in kapitel på egen hand och det är ganska mycket jobb. Lördagen kommer att innehålla alla praktiska moment i sjökort och att lägga ut kurser samt en del knopar, så det är verkligen viktigt att du inte missar den 4:e november om dessa saker är nya för dig.

Man kan vara från 15 år för att deltaga.

Vi betraktar en anmälan som bindande då vi inte har möjlighet att lägga massa tid på att administrera avhoppare hit och dit.

Anmälan stängd för denna gång.

Efter sommaren kommer vi kontakta alla somfilen anmält sig och börja ta in betalningen. 

Kostnaden kommer vara 1000kr plus en Examinationskostnad på ca 400kr. Betalning sker på SBS Swishkonto som mailas ut i samband med att vi börjar ta in betalningar.

 

filen