Vinterförvaring

Sättra Varf Intresseförening (SVI) ägs av båtklubbarna Sätra Båtsällskap och
Fiskarfjärdens båtklubb. Det är SVI som ansvarar för vinterförvaringen av båtarna på varvsplan i anslutning till Sätra Båtsällskaps hamn.

Varvet sköts alltså av egna funktionärer både vad gäller upptagning, sjösättning, vaktplikt, ekonomi med mera.

På varvet, som ligger i anslutning till Sätra Båtsällskaps hamn, förvaras vintertid ca 500 båtar.

För medlemmar i klubben som har vinterförvaring hos SVI sköter klubben adminstrationen av sjö- och torrsättning. Om du absolut inte kan vara med på våra klubbdagar måste du kontakta This is a mailto link för att komma överens om en ny dag.

Observera att om du vinterförvarar båten på SVI har du vaktplikt även här (1 natt).
Bokning sker enklast på sbs.batdata.se på samma sätt som för sommarvakten.

Är du inte medlem i Sätra Båtsällskap och bara är intresserad av vinterförvaring av båten hänvisar vi dig till www.svi.nu eller This is a mailto link.

Sätra Båtsällskap besvarar allstå ENDAST frågor från medlemmar angående vinterförvaring. Är du inte medlem får du vända dig till SVI enligt ovanstående.

Uppdaterad: 13 JUL 2017 15:26 Skribent: Jonas Neander