Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Program 2022"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Program 2022Seglingssäsongen 2022! Detta blir vårt 11:e år sedan vi hade nypremiär för verksamheten. Vi har kommit långt och många har lärt sig segla under åren. Vi har sedan starten lyckats uppdatera vår båtflotta till 3 st 2-krona som vi döpt till Gladan, Falken och Höken. 

I SBS Junior är vi normalt ca 8-10 deltagare. De yngsta börjar sin karriär med att segla Optimistjolle för att sedan mer och mer övergå till att segla 2-Krona i takt med att de blir äldre och mer erfarna. Vi seglar både bansegling och eskader (från en punkt till en annan seglar vi efter varandra under 1,5 timme) beroende på väder och vind. Vi lär oss de olika segelsätten såsom kryss, halvvind, slör och läns och givetvis tittar vi i sjökort, lär oss knopar och väjningsregler på sjön.

Programmet för säsongen 2022 (preliminärt)

Vårtermin
Maj:
4
11
18
Juni:
1


Hösttermin
Augusti:
17
24
31
September:
7
14

Vi träffas på Onsdagskvällar kl 18-20. Om efterfrågan blir stor så brukar vi kunna lägga till någon heldag när vattnet och luften börjar bli lite varmare. Mer om detta under terminen.

Läger? Vi seglar till Jungfruholmarna och tältar. Datum ej bestämt än...

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Sätra Båtsällskap - Segling
Sätravarvsvägen 55
12731 Skärholmen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@satrabat.se

Se all info