Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Program 2021"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Program 2021Seglingssäsongen 2021! Detta blir vårt 9:e år sedan vi hade nypremiär för verksamheten. Vi har kommit långt och många har lärt sig segla under åren. Vi har sedan starten lyckats uppdatera vår båtflotta till 3 st 2-krona som vi döpt till Gladan, Falken och Höken. 

I SBS Junior är vi normalt ca 10-15 deltagare. Under pandemin ligger vi kring 8 deltagare. De yngsta börjar sin karriär med att segla Optimistjolle för att sedan mer och mer övergå till att segla 2-Krona i takt med att de blir äldre och mer erfarna. Vi seglar både bansegling och eskader (från en punkt till en annan seglar vi efter varandra under 1,5 timme) beroende på väder och vind. Vi lär oss de olika segelsätten såsom kryss, halvvind, slör och läns och givetvis tittar vi i sjökort, lär oss knopar och väjningsregler på sjön.

Programmet för säsongen 2021 (preliminärt)

VT:
Maj:
5
12
19
26

Juni:
6 Heldag

HT:
Augusti:
18
25

September:
1
Läger?? 4-5:e Vi seglar till Jungfruholmarna och tältar.
8 Sista träffen för året.

Vi träffas på Onsdagskvällar kl 18-20 och kommer även ha en och annan heldag tillsammans. Om efterfrågan blir stor så brukar vi kunna lägga till ytterligare heldagar när vattnet och luften börjar bli lite varmare. Mer om detta under terminen.

Välkommen in med din intresseamnmälan eller frågor till junior@satrabat.se!

Vi ses!

Juniorledarna

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Sätra Båtsällskap - Segling
Sätravarvsvägen 55
12731 Skärholmen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@satrabat.se

Se all info