Hyra klubbhuset

1 Klubbhuset kan enbart hyras av medlem i SBS.
Bokning kan endast ske via Klubbhusvärd Birgitta Neuman.

E-post: This is a mailto link.
Mobil: 076 2074845 gärna via sms med önskat datum så kontaktas du för detaljer.

Klubbhuset hyrs ej ut vid SBS torr/sjösöttning eller vid arbetsplikt, se klubbens kalender för dessa datum.

2 Hyreskostnad är 1.500 kronor per dygn. Betalning sker till Sätra Båtsällskap: Bankgiro 5730-566. Ange: Hyra klubbhus/datum/namn. Betalningen skall ske senast 2 veckor före hyresdagen.

3 Lokalen samt balkong disponeras från kl 12:00 hyresdagen till kl 12:00 följande dag. Lokalen, balkong samt ytor i anslutning till klubbhuset skall vara städade och iordningsställda vid hyrestiden slut då en inspektion kan komma att ske. Inga sopor får lämnas i lokalen. Dessa får inte kastas i någon av klubbens soptunnor utan ska medtagas hem i samband med slutstädningen.
Tydligt undermålig städning betraktas som utebliven städning och debiteras med 1.000 kronor. All städutrustning finns i städskrubb vid toaletterna i entrén på övervåningen.

4 Den som hyr lokalen ansvarar för ordningen. Eventuella skador ska rapporteras till Klubbhusvärden. Hyresvärden ansvarar för eventuella reparationskostnader.

5 Viss utrustning ingår i hyran (bestick, tallrikar, uppläggningsfat, tillbringare, skålar osv). Värmeljus får ej placeras utan underlag på borden och detsamma gäller ljus och marschaller på balkongen.

6 Ovanför spisen i köket finns en timer med 2 timmars intervall. Nedanför gardinkappan på väggen mot sjön finns en strömbrytare för ytterbelysning och innerbelysning samt en strömbrytare för timerstyrd ventilation. Se även instruktion på väggen vid kylskåpet.

7 Hyresvärden ansvarar för att all belysning är släckt samt att fönster är stängda och dörrar är låsta när lokalen lämnas.

Ha det så trevligt och berätta gärna hur vi kan förbättra saker kring hyra av vårt ganska exklusiva klubbhus:-)

Birgitta

Uppdaterad: 14 MAJ 2018 21:41 Skribent: Jonas Neander