Bli medlem

För att bli medlem i Sätra Båtsällskap måste man ha en båt och ansöka om båtplats för denna båt. Beviljas man båtplats blir man automatiskt medlem.

Medlemskapet medför vissa förpliktelser som sommarvakt och arbetsplikt.

Anmälan till köplats för båt görs här.

Har du frågor kan du kontakta hamnkapten på e-postadress This is a mailto link.

Samtliga uppgifter måste lämnas annars behandlas inte din ansökan.

Du måste alltså ha en båt för att ansöka om medlemskap.

För att din köplats ska räknas och för att du ska kunna bli medlem måste du i samband med anmälan också betala in en köavgift på 200 kr. Avgiften är sedan 200 kr/år så länge du väljer att stå kvar i kön. Betalar du inte så förlorar du din köplats.

Avgiften betalas till bankgiro 5730-5666 i samband med anmälan.

Uppge namn och att inbetalningen avser köplats.

Mer information om kostnader förknippade med ditt eventuellt blivande medlemskap finner du i menyn till vänster under rubriken "Avgifter".

Vill du veta mer om arbetsplikt och sommarvakt finns även denna information i vänstra menyn under respektive rubrik.

Blir du medlem i Sätra Båtsällskap har du även möjlighet att få vinterförvaring genom SVI (Sättra Varf Intresseförening). Mer information om detta finner du under "Vinterförvaring" i menyn till vänster.

Man kan också bli juniormedlem om man tex vill vara med i vår seglarskola.

För juniormedlemskap anmäler du intresse till This is a mailto link.

Uppdaterad: 13 JUL 2017 15:26 Skribent: Jonas Neander